Skip Navigation or Skip to Content
X
GOJËMBËL mb.
Që nxjerr nga goja fjalë të mira e të ëmbla, që flet mirë, butë dhe shtruar; fjalëmbël, gojëmjaltë. Grua gojëmbël. Nuse gojëmbël.