Skip Navigation or Skip to Content
X
GRAZHDAR m.sh.
1. Ai që kujdeset për ushqimin e bagëtive në stallë dhe për mirëmbajtjen e grazhdit. Grazhdari i kooperativës.
2. Kalë shale.
3. si mb. ~, ~E. Që ushqehet rregullisht në grazhd, që mbahet e rritet me kujdes (zakonisht për kuajt). Kalë grazhdar.