Skip Navigation or Skip to Content
X
GRUPAZH m.sh.
Grup i vogël njerëzish, që krijohet brenda një partie, organizate, kolektivi etj. dhe që zhvillon veprimtari përçarëse e fraksioniste, e cila dëmton e prish njësinë e veprimit; fraksion. Grupazh antiparti. Frymë grupazhi. Formimi (shpartallimi) i grupazheve.