Skip Navigation or Skip to Content
X
GUGASH I m.sh.zool.
1. Guhak.
2. Mashkulli i kumrisë.
3. fig. përk. Djalë i pastër dhe i bukur, pëllumb. Fli, gugashi i nënës!