Skip Navigation or Skip to Content
X
GUGATJE f.sh.
1. Veprimi sipas kuptimeve të foljes GUGAT.
2. Zëri i mbytur dhe i ndërprerë që nxjerr pëllumbi ose kumria kur gugat. Gugatjet e pëllumbave (e kumrive).
3. Zëri i foshnjës kur fillon të belbëzojë; britmë foshnje. Gugatja e fëmijës.