Skip Navigation or Skip to Content
X
GUHAK m.sh.
1. zool. Lloj pëllumbi i egër e shtegtar, me trup të mbuluar me pendë ngjyrë hiri në të kaltër dhe me krahë të larmë.
2. fig. Njeri i hutuar dhe i pavëmendshëm; njeri i trashë nga mendja.
GUHAK mb.
I hutuar dhe i pavëmendshëm; i trashë nga mendja.