Skip Navigation or Skip to Content
X
HAKËRRI f.
1. Hakërrimë. E vështroi me hakërri. I foli me hakërri.
2. Afshi i dosës dhe i hakoçit në kohën e ndërzimit. Hakërria e derrave.