Skip Navigation or Skip to Content
X
HAKËRRIMË f.sh.
Britmë e fortë dhe me të egër, qortim me zë të lartë e me kërcënim, kanosje, gërmushje; egërsi. Hakërrima e njeriut. Hakërrima e qenit. I foli me hakërrimë. E vështroi me hakërrimë. U tremb nga hakërrima.