Skip Navigation or Skip to Content
X
HAKËRRUAR mb.
Që është egërsuar shumë dhe është bërë kërcënues. Kalë i hakërruar. Turmë e hakërruar. Me fytyrë të hakërruar. Me sy të hakërruar.