Skip Navigation or Skip to Content
X
HARMONIK mb.libr.
1. shih HARMONISH/ËM (i), ~ME (e).
2. muz. Që është ndërtuar sipas parimeve dhe rregullave të harmonisë (si pjesë e teorisë së muzikës). Shkallë harmonike. Ndërtim harmonik. Tingëllim harmonik.