Skip Navigation or Skip to Content
X
HARMONIZIM m.sh.libr.
Veprimi sipas kuptimeve të foljeve HARMONIZOJ, HARMONIZOHET. Harmonizimi i valleve popullore. Harmonizimi i veprimeve. Harmonizimi i përmbajtjes dhe i formës.