Skip Navigation or Skip to Content
X
HERDHAGJEL mb.vet.m.
1. Që e ka kokrrën të gjatë, kokërrgjatë (për një lloj rrushi dhe një lloj ulliri). Rrush herdhagjel. Ulli herdhagjel.
2. si em.~I m. Lloj rrushi a ulliri kokërrgjatë.