Skip Navigation or Skip to Content
X
HIDROMAT m.
Bojë e cilësisë së mirë në trajtë pluhuri, që tretet në ujë e hidhet në lëngun e gëlqeres për të lyer muret dhe që është më e qëndrueshme se bojërat e tjera. Hidromat blu (i kuq, i verdhë). Lyej me hidromat.